meer informatie 
BROWSERVERSIE

U bent op deze pagina terechtgekomen omdat uw systeem aangeeft dat uw huidige browserversie niet overeenkomt met de aanbevolen versie voor de optimale weergave van deze website (u heeft een HTML 4.0 compatibele browser nodig, dus MS Internet Explorer 5.5 of hoger, Netscape 7.0 of hoger of een andere compatibele browser).

Om verder te gaan kunt u kiezen uit 2 mogelijkheden:

  1. De website bezoeken met uw huidige browserversie. Dit betekent echter dat de weergave niet optimaal is en dat bepaalde delen van de site niet correct zouden kunnen functioneren. De eigenaar van de website is bijgevolg niet verantwoordelijk voor mogelijke gevolgen die hieruit zouden kunnen voortvloeien. U kunt de site dus zo verder bezoeken door hier te klikken.

  2. U kunt een meer recente versie van uw browser downloaden en installeren. Wij raden u aan om hiervoor de volgende hyperlink te volgen:
    http://windowsupdate.microsoft.com/nl/default.asp.

    Deze pagina zal zelf op basis van uw huidig systeem, zoeken naar de nodig updates, waaronder uw browser. U kan zelf beslissen welke updates u wenst uit te voeren en te installeren. Klik op “ZOEKEN NAAR UPDATES” om een lijst te krijgen van de beschikbare updates voor uw systeem. Uit de lijst met updates kiest u steeds de aanbevolen browserversie (Internet Explorer) en/of het bijhorende “Service Pack”.

    Wij raden u echter aan om op regelmatige basis deze pagina te bezoeken en “kritische updates” steeds te installeren aangezien het hier gaat om updates die de veiligheid van uw systeem en uw pc moeten garanderen. Bij recente versie van Windows (2000, ME, XP) kan u deze functie ook vinden via de knop “Windows Update” in uw “Start”-menu.

    Volg voor de verdere afwikkeling van de updates, downloads en installaties steeds de stappen en procedures zoals duidelijk beschreven op deze pagina’s.
Voor vragen of meer informatie kan u ons ook steeds een e-mail sturen: technics@x2media.be

Print deze pagina